از انبه و خواص آن بدانید
از انبه و خواص آن بدانید! انبه را شاه میوه نامیدهاند، زیرا یکی از چاق کنندهترین و خوشمزهترین میوههاست. انبه یک میوهی استوایی است و انواع مختلفی دارد. مخلوط شیر و انبه به افزایش وزن بدن کمک میکند. دارای طبع گرم و خشک است. (اگر انبه رسیده باشد) این میوهی پر کالری در درمان بسیاری از بیماریها موثر است. قوای جنسی را تقویت میکند. دهان را خوشبو و رنگ صورت را روشن و درخشان میکند. ادرار آور است و یبوست را بر طرف میکند. سیستم هضم غذا را به خاطر داشتن مقدار زیادی اسید گالیک ضد عفونی و تمیز میکند. خون را تصفیه و تمیز میکند. موجب پایین آوردن تب بدن میشود و حرارت را کاهش میدهد. انبه سردرد، تنگی نفس و سرفه را از بین میبرد. برای درمان بواسیر مفید است. عطش را برطرف میکند. از ترکیب برگ انبه با موادی دیگر یک داروی مسکن برای درد سینه و داروی خلط آور استفاده میکنند. انبه بسیار آرام بخش است. مغز هسته انبه، ضد اسهال است. آنتی اکسیدانهای موجود در انبه، نقش مهمی را در پیشگیری از سرطان و بیماریهای قلبی ایفا میکنند. برای تقویت دندان و لثه، دم کرده برگ درخت انبه را توصیه میکنند. انبه دارای ویتامین C و بتاکاروتن است، به همین دلیل یک سیستم ایمنی بسیار قوی در بدن ایجاد میکند. میزان بالای فیبر قابل حل، پکتین و ویتامین C موجود در آن، کاهش دهنده کلسترول مضر است. مانع از ریزش مو میشود. برای بهبود عملکرد سیستم تنفسی مفید است. انبه سرشار از آهن و کلسیم است. و دهها خاصیت دیگر … ارزش غذایی انبه
ارزش غذایی انبه در هر ۱۰۰ گرم انبه عبارت است از:
آب: ۸۲٪ تا ۸۳٫۵٪ فیبر: ۱ تا ۲٫۳ گرم ارزش غذایی: ۵۶ تا ۷۰ کیلوکالری پروتئین: ۰٫۵ تا ۰٫۶ گرم لیپید: ۰٫۱ تا ۰٫۳ گرم کربوهیدرات: ۱۳٫۴ تا ۱۷ گرم کربوهیدرات ساده (قند): ۱۴٫۸ گرم پتاسیم: ۱ تا ۱۵۰ میلیگرم فسفر: ۲۲ تا ۲۵ میلیگرم کلسیم: ۲۰ تا ۲۲ میلیگرم منیزیم: ۸ تا ۹ میلیگرم سدیم: میلیگرم آهن: ۰٫۱۳ میلیگرم روی: ۰٫۰۴ میلیگرم منگنز: ۰٫۱۶ میلیگرم ویتامین ث: ۲۲ تا ۱۰۰ میلیگرم ویتامین ب۱: ۰٫۱ تا ۰٫۳۲ میلیگرم ویتامین ب۲: ۰٫۱ تا ۰٫۴ میلیگرم ویتامین ب۳: ۰٫۴ تا ۰٫۶ میلیگرم ویتامین ب۵: ۰٫۱۳ تا ۰٫۱۶ میلیگرم ویتامین ب۶: ۰٫۰۵ تا ۰٫۱۳ میلیگرم ویتامین ب۹: ۰٫۰۴ تا ۰٫۰۵ میلیگرم ویتامین ب۱۲: میلیگرم ویتامین آ: ۳ تا ۴٫۱۳ میلیگرم کاروتن: ۰٫۴۴ میلیگرم ویتامین ای: ۱٫۸ میلیگرم ویتامین کا: میلیگرم
منبع : setare.com