خمیر را به دو نیم تقسیم کنید.

با وردنه خمیر را به اندازه کف قالب (۲۰*۳۰ سانتیمتر) صاف کنید.

 

خمیر باید به اندازه کافی نرم و کشدار باشد تا به راحتی بتوان آن را از روی سطح برداشته و داخل قالب قرار دهیم. اگر خمیر از کف قالب کوچک تر بود اطراف آن را بکشید تا به اندازه قالب در بیاید.

سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا پف کند.

مقداری از سفیده تخم مرغ هم زده شده را روی خمیر بمالید سپس ترکیب ادویه ها شکر و گردو را روی آن بریزید. نیمه دیگر خمیر را هم با وردنه صاف کنید و روی لایه اول قرار دهید. با کف دست کمی روی خمیر را فشار دهید.

روی خمیر را ابتدا به اندازه ۲۰ مکعب اندازه گیری و با چاقو برش بزنید.

دوباره روی خمیر را سفیده تخم مرغ بزنید و داخل فر قرار دهید تا زمانی که روی باقلواها طلایی رنگ شود.

بعد از ۱۵ دقیقه که باقلوا را داخل فر قرار دادیم شیره باقلوا را درست می کنیم. ۱ و نیم پیمانه آب + ۱ و نیم پیمانه شکر و ۱ و نیم قاشق غذاخوری عسل را با هم مخلوط کنید و روی شعله متوسط۲ الی ۳ دقیقه بجوشانید. سپس از روی شعله بردارید و ۱ قاشق غذاخوری و ۱ قاشق چای خوری گلاب را اضافه کنید و کنار بگذارید.

قالب را داخل قالب بزگ تری قرار دهید تا هنگام اضافه کردن شیره بیرون نریزد. یک بار دیگر بین مکعب ها را با چاقو از هم جدا کنید.

 

شیره ولرم را روی باقلواهای داغ بریزید و روی آن ها را با پسته تزئین کنید.

کیک باقلوا از دسرهای خوشمزه ای است که با آن می توانید برای شب یلدا سنگ تمام بگذارید.

 

طرز تهیه کیک باقلوا