فرق الکل صنعتی و طبی

 الکل صنعتی به اصطلاح همون متانوله که در صنعت ازش استفاده میشه و به هیچ وجه نباید خورده بشه یا با پوست تماس داشته باشه .


ببینید دو مدل الکل صنعتی وجود داره . یه مدل الکل صنعتی هست که بر پایه متانول درست میشه و مصارف خاص خودش رو داره یعنی درصد بیشترش متانوله ، اما یه مدل الکل صنعتی دیگه هم داریم که بیشتر در دسترس مردمه ! اونم الکل اتانول هستش که بهش مقدار الکل متانول اضافه میکنن ! بله درست دیدین . اتانولی که بهش متانول اضافه میکنن تا کسی اونو نخوره و فقط در صنعت استفاده بشه .

متانول ماده سمی و خطرناکیه که موقع استفاده از اون باید حتما دستکش و ماسک استفاده کنید چون متانول میتونه از طریق پوست و حتی تنفس هم جذب ... - ادامه مطلب را اینجا بخوانید

فرق الکل صنعتی و طبی

 

منابع غذایی ویتامین C از فلفل چیلی تا انبه

 اگر زمانی که علائم سرماخوردگی یا آنفلوآنزا را تجربه می کنید، هر روز یک لیوان آب پرتقال بنوشید، ممکن است طول دوره بیماری خود را کاهش دهید. اگرچه مطالعات نشان داده اند که مصرف ویتامین C نمی تواند از بیماری هایی مانند سرماخوردگی پیشگیری کند، اما مصرف این ماده مغذی به میزان زیاد ممکن است در کوتاه شدن دوره بیماری و کاهش شدت علائم آن نقش داشته باشد.

 

ویتامین C به عنوان یکی از ایمن‌ترین و کارآمدترین مواد مغذی شناخته می شود. افزون بر کوتاه‌تر شدن دوره بیماری هایی مانند سرماخوردگی، ویتامین C به تقویت سیستم ایمنی، محافظت در برابر بیماری قلبی‌عروقی، مشکلات سلامت پیش از تولد، بیماری های چشم و حفظ جوانی و شادابی پوست کمک می کند.

مطالعات نشان داده اند که مصرف روزانه ۵۰۰ میلی گرم ویتامین C برای تحقق اهداف سلامت مرتبط با این ماده مغذی کفایت می کند. البته این مقدار بسیار بیشتر از میزان توصیه شده ۷۵ تا ۹۰ میلی گرم برای مصرف روزانه ویتامین C است. در نتیجه، افزون بر مصرف میوه ها و سبزیجات مختلف ممکن است به مصرف مکمل های ویتامین C نیز برای بهره‌مندی از فواید سلامت آن نیاز داشته باشید.

مصرف ۵۰۰ میلی گرم ویتامین C در روز به شکل مکمل با هیچ جنبه منفی همراه نیست، مگر در مواردی که برخی انواع مکمل ها ممکن است موجب تحریک معده شوند. بیشترین حد ایمن برای مصرف روزانه ویتامین C نیز ۲,۰۰۰ میلی گرم است.

در مورد منابع غذایی، اگرچه پرتقال یکی از شناخته شده‌ترین منابع ویتامین C است، اما یک پرتقال اندازه متوسط تنها ۶۹٫۷ میلی گرم از این ویتامین را تامین می کند که در واقع کمتر از بسیاری از میوه ها و سبزیجات دیگر است. استفاده از منابع غذایی مختلف ویتامین C می تواند به دریافت میزان کافی از این ماده مغذی در هر روز کمک کند. در ادامه با برخی از بهترین منابع غذایی ویتامین C بیشتر آشنا می شویم.

فلفل چیلی

 

نصف فنجان فلفل چیلی خرد شده می تواند ۱۰۷٫۸ میلی گرم ویتامین C ارائه کند. افزون بر این، پژوهشی که در دانشگاه بوفالو انجام شد، نشان داد که کپسایسین، ماده فعال موجود در فلفل ها که عامل تندی آنها نیز محسوب می شود، ممکن است به تسکین درد مفاصل و عضلات کمک کند.

فلفل دلمه ای قرمز

 

یک فنجان فلفل دلمه ای قرمز خرد شده حاوی ۱۹۰ میلی گرم ویتامین C است که تقریبا سه برابر بیشتر از یک پرتقال است. همچنین، فلفل دلمه ای قرمز منبع خوبی برای ویتامین A است که به تقویت سلامت چشم کمک می کند.

فلفل دلمه ای سبز

 

یک فنجان فلفل دلمه ای سبز خرد شده حاوی ویتامین C کمتر نسبت به فلفل دلمه ای قرمز است، اما همچنان از محتوای خوبی برابر با ۱۲۰ میلی گرم سود می برد که ۲۰۰ درصد مقدار مصرف توصیه شده روزانه این ویتامین را تامین می کند. همچنین، فلفل دلمه ای سبز منبع خوبی برای فیبر است.

کیل

 

افزون بر تامین دو برابر مقدار مصرف توصیه شده روزانه ویتامین A و هفت برابر مقدار توصیه شده ویتامین K، یک فنجان کیل می تواند ۸۰٫۴ میلی گرم ویتامین C را نیز ارائه کند. همچنین، این نیروگاه مواد مغذی حاوی مواد معدنی مختلف و اسیدهای چرب است.

بروکلی

 

این عضو خانواده سبزیجات چلیپایی در هر وعده می تواند ۱۳۲ میلی گرم ویتامین C و همچنین مقداری فیبر را تامین کند، در شرایطی که تنها ۳۰ کالری دارد. افزون بر این، پژوهش ها نشان داده اند که بروکلی ممکن است از خواص ضد سرطان برخوردار باشد.

پاپایا

 

پژوهش ها نشان داده اند که مصرف پاپایا می تواند به پاکسازی سینوس ها، تقویت سلامت و روشن شدن پوست، و تقویت استخوان ها کمک کند. یک فنجان پاپایا می تواند ۸۸٫۳ میلی گرم ویتامین C ارائه کند.

توت فرنگی

 

یک فنجان توت فرنگی که به عنوان یک ابرماده غذایی شناخته می شود می تواند ۸۴٫۷ میلی گرم ویتامین C ارائه کند و همچنین منبع خوبی برای فولات و دیگر ترکیبات مفید برای تقویت سلامت قلب است. توت فرنگی ممکن است به سفید شدن طبیعی دندان ها نیز کمک کند.

گل کلم

 

چه به صورت کباب شده، بخارپز، یا پوره، مصرف یک سر کوچک گل کلم می تواند ۱۲۷٫۷ میلی گرم ویتامین C و همچنین ۵ گرم فیبر و ۵ گرم پروتئین در اختیار شما قرار دهد.

جوانه های بروکسل

 

این کلم های کوچک سرشار از مواد مغذی گیاهی ضد سرطان و فیبر هستند و می تواند ۷۴٫۸ میلی گرم ویتامین C در یک وعده تامین کند. اگر مزه نسبتا تلخ جوانه های بروکسل را نمی پسندید می توانید آنها را کباب کرده طعم آن بهتر شود.

آناناس

 

افزون بر ۷۸٫۹ میلی گرم ویتامین C، آناناس حاوی بروملین است که این آنزیم گوارشی به تجزیه غذا و کاهش نفخ کمک می کند. همچنین، بروملین به عنوان یک ماده ضد التهاب طبیعی عمل می کند که می تواند به ریکاوری سریع‌تر پس از تمرینات ورزشی سنگین کمک کند.

کیوی

 

یک وعده کیوی (حدود ۲ میوه) می تواند ۱۳۷٫۲ میلی گرم ویتامین C ارائه کند. همچنین، این میوه با پوست کرک‌دار خود سرشار از مواد معدنی پتاسیم و مس است.

انبه

 

یک وعده انبه می تواند ۱۲۲٫۳ میلی گرم ویتامین C ارائه کند. همچنین، این میوه منبع خوبی برای ویتامین A است که همانند ویتامین C نقش کلیدی در تقویت سیستم ایمنی ایفا می کند و در حفظ سلامت چشم ها نیز نقش دارد.

منابع غذایی ویتامین C از فلفل چیلی تا انبه

 

الگوی خواب سحرخیزی و شب زنده داری

 آدم‌ها بر اساس الگوی خواب بر دو دسته تقسیم می‌شوند. دسته اول کسانی هستند که صبح زود به طور ناخودآگاه بیدار می‌شوند و با تاریک شدن هوا منتظر هستند به رخت خواب بازگردند و دسته دوم کسانی هستند که با زنگ بیداری کلنجار می‌روند تا ۵ دقیقه بیشتر بخوابند. دسته دوم همان افرادی هستند که به راحتی می‌توانند تا نیمه شب بیدار باشند و پس از بامداد به خواب روند. بهتر است بدانیم که این الگوهای خواب در ذهن افراد به صورت منحصر به فرد وجود دارند.

 

تفاوت‌های فیزیکی

کسانی که الگوی خواب سحرخیزی دارند، بعد از ۳۰ دقیقه پیاده‌روی خسته می‌شوند و کسانی که الگو خواب شب زنده‌داری را دارند بعد از گذشت ۲۰ دقیقه پیاده‌روی خسته می‌شوند. در واقع کسانی که الگو خواب شب زنده‌داری دارند، بیشتر به نشستن و دراز کشیدن علاقمند هستند. در دوران خانه‌نشینی و قرنطینه، دورکاری برای کسانی که شب‌ زنده‌دار بودند، سخت شد و اغلب از برنامه‌های خود عقب افتادند.

تلاش برای تغییر الگوی خواب

الگوی خواب در افراد مختلف متفاوت است؛ ولی در واقع سیستم بدن ما متفاوت نیست و اگر برای تصحیح آن اقدام نکنیم دچار بیماری‌هایی مانند دیابت، اختلالات هورمونی و چربی کبد می‌شویم. پس بهتر است در تلاش برای تغییر الگوی خواب خود باشیم. اغلب افراد شب‌ زنده‌دار به این بیماری‌ها دچار می‌شوند. بهتر است برای شروع یکباره اقدام نکنیم و کم کم ساعت خواب خود را تغییر دهیم. برای کمک به خود می‌توانیم، از خوابیدن‌های وسط روز بپرهیزیم و صبح‌ها زودتر بیدار شویم.

الگوی خواب سحرخیزی و شب زنده داری

 

دمای طبیعی بدن چقدر است

 دمای عادی بدن چه میزان در نظر گرفته می شود؟

به گفته کتابخانه ملی پزشکی آمریکا، میانگین دمای عادی بدن به طور کلی ۹۸٫۶ درجه فارنهایت (۳۷ درجه سلسیوس) در نظر گرفته می شود. اما دمای عادی بدن می تواند در محدوده ۹۷ تا ۹۹ درجه فارنهایت (۳۶٫۱ تا ۳۷٫۲ درجه سلسیوس) باشد و آنچه برای شما عادی در نظر گرفته می شود ممکن است اندکی بالاتر یا پایین‌تر از میانگین دمای بدن باشد.

بدن همواره دمای خود را در واکنش به شرایط محیطی تنظیم می کند. به عنوان مثال، زمانی که ورزش می کنید، دمای بدن شما افزایش می یابد. و اگر دمای بدن خود را با یک دماسنج کنترل کنید، احتمالا متوجه خواهید شد که اواخر بعد از ظهر و شب بالاتر از زمانی است که صبح از خواب بیدار می شوید.

نوزادان و کودکان نوپا دارای دمای بدن بالاتر نسبت به کودکان بزرگ‌تر و بزرگسالان هستند زیرا ناحیه سطحی بدن آنها نسبت به وزنشان بزرگ‌تر است و سوخت و ساز بدنشان فعال‌تر است. نوزادان تازه متولد شده به طور معمول دارای میانگین دمای بدن ۹۹٫۵ درجه فارنهایت (۳۷٫۵ درجه سلسیوس) هستند.

 

 

تب چیست؟

تب به افزایش موقتی دمای بدن گفته می شود و اغلب به واسطه بیماری شکل می گیرد. درجه حرارت مقعدی، گوش، یا سرخرگ تمپورال (پیشانی) ۱۰۰٫۴ درجه فارنهایت (۳۸ درجه سلسیوس) یا بیشتر به طور کلی تب را نشان می دهد. تب به طور معمول طی چند روز فروکش می کند. اگر تب دارید ممکن است علائم زیر را نیز تجربه کنید:

– لرز

– تعریق

– سردرد

– دردهای عضلانی

– بی اشتهایی

– تحریک پذیری

– کم آبی بدن

– ضعف عمومی

برای بزرگسالان دمای بدن ۱۰۳ درجه فارنهایت (۳۹٫۴ درجه سلسیوس) یا بیشتر می تواند دلیلی برای نگرانی باشد و باید به پزشک مراجعه کرد. همچنین، اگر همراه با تب با علائم دیگر مانند سردرد شدید، راش پوستی غیرعادی، حساسیت غیرعادی به نور روشن، سفتی گردن و درد هنگام خم کردن سر رو به جلو، سردرگمی ذهنی، استفراغ مداوم، دشواری در تنفس یا سینه درد، شکم درد یا درد هنگام دفع ادرار، و تشنج مواجه هستید باید به پزشک مراجعه کنید.

برای نوزادان و کودکان نوپا دمای بدن که اندکی بالاتر از حد معمول است می تواند نشانه ای از عفونتی جدی باشد. اگر فرزند شما کمتر از سه ماه سن دارد و دمای مقعدی وی ۱۰۰٫۴ درجه فارنهایت (۳۸ درجه سلسیوس) یا بیشتر است، بین سه تا شش ماه سن دارد و دمای مقعدی وی تا ۱۰۲ درجه فارنهایت (۳۸٫۸ درجه سلسیوس) می رسد و بی حال، تحریک پذیر یا ناراحت به نظر می رسد یا بیش از ۱۰۲ درجه فارنهایت تب دارد، یا بین شش تا ۲۴ ماه سن دارد و دمای مقعدی وی بیش از ۱۰۲ درجه فارنهایت بوده و بیش از یک روز ادامه داشته است باید به پزشک مراجعه کنید.

اگر فرزند شما دو ساله یا بزرگ‌تر است، در صورت تداوم تب برای سه روز یا اگر بی حال به نظر رسیده و واکنش درستی نشان نمی دهد باید به پزشک مراجعه کنید.

کودکان جوان در بازه سنی شش ماه تا پنج سال ممکن است تشنج ناشی از تب داشته باشند که به طور معمول شامل از دست دادن هوشیاری و لرزش اندام ها در دو سمت بدن می شود. اگر تشنج برای بیش از پنج دقیقه ادامه داشته باشد باید با اورژانس تماس گرفته یا کودک را در کوتاه‌ترین زمان ممکن پس از رفع تشنج به بیمارستان انتقال دهید تا دلیل این شرایط مشخص شود.

تب می تواند به شما در مبارزه با یک عفونت کمک کند

تب شرایط خوشایندی را ایجاد نمی کند اما می تواند مفید باشد. داروهای بدون نسخه مختلف از جمله استامینوفن یا ایبوپروفن می توانند به کاهش تب کمک کنند اما گاهی اوقات بهتر است تب درمان نشود زیرا به نظر می رسد نقش مهمی در کمک به مبارزه با عفونت ها ارائه می کند. با این وجود، اگر پزشک به یک عفونت باکتریایی مانند سینه پهلو یا گلودرد میکروبی مشکوک باشد، ممکن است یک آنتی بیوتیک را برای شما تجویز کند.

در مورد کروناویروس دمای بدن چه میزان باید باشد؟

تب یکی از علائم بیماری کووید-۱۹ است که به واسطه ویروس SARS-CoV-2 ایجاد می شود. دمای پایین بدن از علائم این بیماری نیست.

اگر فکر می کنید ممکن است در معرض کروناویروس جدید قرار گرفته باشید، مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا توصیه می کند که دمای بدن خود را دو بار در روز بررسی کنید تا مشخص شود تب دارید یا خیر. این مرکز دمای ۱۰۰٫۴ درجه فارنهایت (۳۸ درجه سلسیوس) یا بیشتر را به عنوان تب در نظر گرفته است. اگر کودکی کوچک‌تر از چهار سال دارید از یک دماسنج گوشی برای بررسی دمای بدن وی استفاده کنید یا می توانید دماسنج را زیر بغل وی قرار دهید. اگر دمای زیربغل کودک ۹۹٫۴ درجه فارنهایت (۳۷٫۴ درجه سلسیوس) یا بیشتر باشد، وی تب دارد.

افراد مسن از دمای بدن پایین‌تری برخوردار هستند

اگر دمای بدن شما حتی در روزهای گرم تابستان همواره پایین است، این می تواند با سن شما در ارتباط باشد. مطالعات نشان داده اند که با افزایش سن، میانگین دمای بدن ما اندکی کاهش می یابد. طی مطالعه ای که در نشریه Journal of Clinical Nursing منتشر شد، دمای بدن ساکنان ۱۳۳ خانه سالمندان اندازه گیری شد و پژوهشگران دریافتند که دمای بدن افرادی که در بازه سنی ۶۵ تا ۷۴ سال قرار داشتند پایین‌تر از میانگین دمای عادی بدن بود. افراد در بازه سنی ۷۵ تا ۸۴ سال حتی دمای بدن پایین‌تری داشتند و پایین‌ترین میزان دمای بدن بین افرادی بود که بیش از ۸۵ سال سن داشتند و برخی از آنها در شرایط عادی دارای دمای بدن ۹۳٫۵ درجه فارنهایت (۳۴٫۱ درجه سلسیوس) بودند. آگاهی از این نکته اهمیت دارد زیرا افراد مسن ممکن است تب را در دماهای پایین‌تر از افراد جوان‌تر تجربه کنند.

مردان و زنان دارای دماهای بدن متفاوت هستند

در مطالعه ای که در نشریه Lancet منتشر شد، پژوهشگران در دانشگاه یوتا در سالت لیک سیتی دریافتند که دمای بخش مرکزی بدن زنان به طور میانگین ۰٫۴ درجه بیشتر از مردان (۹۷٫۸ در برابر ۹۷٫۴ درجه فارنهایت یا ۳۶٫۵ در برابر ۳۶٫۳ درجه سلسیوس) است. اما دستان زنان ۲٫۸ درجه فارنهایت سردتر از دستان مردان – ۸۷٫۲ در برابر ۹۰ درجه فارنهایت یا ۳۰٫۶ در برابر ۳۲٫۲ درجه سلسیوس – بود.

یک کلاه همواره نمی تواند به حفظ گرمای بدن کمک کند

زمانی که موضوع از دست دادن گرمای بدن مطرح است، مطالعات نشان داده اند که نکته خاصی درباره سر انسان وجود ندارد. هر بخشی از بدن که پوشیده نشده باشد، گرما از دست می دهد و دمای بخش مرکزی بدن را کاهش می دهد.

دروغ گفتن می تواند موجب تغییر دمای بدن شود

طی مطالعه ای که توسط پژوهشگران دانشگاه گرانادا در اسپانیا انجام شد و در آوریل ۲۰۱۸ در نشریه Journal of Investigative Psychology and Offender Profiling منتشر شد، پژوهشگران با استفاده از تصویربرداری گرمایی دریافتند که اضطراب ناشی از دروغ گفتن موجب کاهش دمای بینی و افزایش دمای قسمت های اطراف پیشانی می شود.

فلفل قرمز می تواند دمای بخش مرکزی بدن را افزایش دهد

آیا غذاهای تند را دوست دارید؟ این نوع غذاها ممکن است دمای بدن و سوخت و ساز شما را افزایش دهند. طی مطالعه ای که در نشریه Physiology and Behavior منتشر شد به غذای شرکت کنندگان حدود یک گرم فلفل قرمز اضافه شد. پژوهشگران دریافتند که دمای بخش مرکزی بدن آنها افزایش داشته اما دمای پوست پایین‌تر بود. پژوهشگران این نظریه را مطرح کردند که افزایش تولید گرما همراه با کاهش اشتها یک مزیت بالقوه برای افرادی که در تلاش برای مدیریت وزن خود هستند، به ویژه آنهایی که به طور معمول غذاهای تند مصرف نمی کنند، محسوب می شود.

یک قلب سرد می تواند از مغز شما محافظت کند

هیپوترمی درمانی نوعی روش درمان است گه گاهی اوقات برای افرادی که دچار ایست قلبی می شوند بکار گرفته می شود. زمانی که قلب دوباره تپیدن را آغاز می کند، کادر درمان از دستگاه های خنک کننده برای کاهش دمای بدن به حدود ۸۹ تا ۹۳ درجه فارنهایت (۳۱٫۶ تا ۳۳٫۸ درجه سلسیوس) استفاده می کنند. کاهش دمای بدن پس از تجربه ایست قلبی می تواند آسیب به مغز را کاهش داده و احتمال بهبودی فرد را افزایش خواهد داد.

دمای بدن می تواند به تعیین زمان مرگ کمک کند

پس از مرگ، بدن دیگر گرما تولید نکرده و به آرامی سرد می شود. این روند به نام الگور مورتیس یا سردی مرگ شناخته می شود. پزشکی قانونی پس از کشف جسد از سردی مرگ به عنوان ابزاری برای تخمین زمان مرگ استفاده می کند. اما عوامل مختلفی می توانند بر دمای بدن تاثیرگذار باشند، از این رو بررسی دمای بدن تکنیک دقیق و قابل اعتمادی محسوب نمی شود.

دمای طبیعی بدن چقدر است

 

ارزش غذایی هسته انبه

 انبه یکی از میوه های محبوب در جهان است که می تواند مواد مغذی و آنتی اکسیدان های مختلفی را در اختیار بدن ما قرار دهد. با این وجود، افراد کمی از این حقیقت آگاه هستند که هسته انبه نیز می تواند فواید بسیاری را ارائه کند.

 

هسته انبه یکی از بزرگترین نمونه ها بین هسته میوه ها محسوب می شود.

برای تهیه پودر هسته انبه، هسته های انبه از میوه جدا شده و به خوبی شسته می شوند تا هیچ گونه گوشت میوه روی آنها باقی نماند و سپس در مجاورت هوا خشک می شوند. هسته های خشک شده انبه آسیاب می شود تا به پودر تبدیل شده و از این پودر برای اهداف مختلف استفاده می شود.

ارزش غذایی

جدا از عطر و طعم فوق العاده میوه انبه، هسته انبه منبع خوبی از مواد مغذی، ویتامین ها و مواد معدنی است. مصرف ۱۰۰ گرم هسته انبه می تواند ۱۳ گرم چربی کل، ۳۲٫۲۴ گرم کربوهیدرات، ۰٫۱۹ میلی گرم ویتامین B6، ۶٫۳۶ گرم پروتئین، ۱٫۳ میلی گرم ویتامین E، ۲٫۰۲ گرم فیبر غذایی کلی، ۲۲٫۳۴ میلی گرم منیزیم و ۰٫۱۲ میکروگرم ویتامین B12 ارائه کند. افزون بر این، بسیاری از اسیدهای آمینه، از جمله ۸٫۴ گرم لوسین، ۳٫۲۳ گرم ایزولوسین، ۲٫۳۱ گرم هیستیدین، ۳٫۸ گرم والین، ۲٫۰۴ گرم ترئونین و ۳٫۱۳ گرم لیزین در ۱۰۰ گرم هسته انبه وجود دارند.

فواید سلامت هسته انبه

هسته های انبه که اغلب پس از مصرف گوشت میوه دور انداخته می شوند، در حقیقت، سرشار از مواد مغذی مفید هستند. پودر هسته انبه به روش های مختلف قابل استفاده است. در ادامه با برخی فواید سلامت هسته انبه بیشتر آشنا می شویم.

سلامت مو و پوست سر

شوره سر یکی از رایج‌ترین مشکلات مو است که افراد از آن رنج می برند. شوره سر بیشتر در کودکان در حال رشد و نوجوانان دیده می شود و همچنین گاهی اوقات افراد مسن نیز با آن درگیر هستند. شوره سر به واسطه خشک شدن پوست سر و پوسته پوسته شدن آن رخ می دهد. هسته انبه می تواند به بهبود شوره سر کمک کند. برای کاهش شوره سر شما می توانید از کره هسته انبه روی موی سر خود استفاده کنید. کره هسته انبه موجب درخشش و افزایش استحکام مو می شود. استفاده از ترکیب کره هسته انبه و رروغن خردل می تواند به کنترل آلوپسی (ریزش مو)، سفید شدن زودرس مو، ریزش مو و شوره سر کمک کند.

بیماری قلبی عروقی

پودر هسته انبه زمانی که به میزان متعادل در رژیم غذایی مصرف شود می تواند به کاهش پرفشاری خون و همچنین پیشگیری از مشکلات قلبی و عرقی کمک کند. پودر هسته انبه در صورت مصرف منظم می تواند به پیشگیری و بهبود مشکلات قلبی مختلف کمک کند.

سلامت باروری زنان

هسته انبه می تواند به درمان برخی مشکلات سلامت باروری در زنان کمک کند. یک قاشق چایخوری از خمیر هسته انبه را درون واژن بمالید. این خمیر می تواند به بهبود مشکلاتی مانند واژینیت (التهاب واژن) و لکوره (ترشحات واژن) کمک کند. همچنین، هسته انبه به آرامش دیواره های واژن پس از بارداری های متعدد کمک می کند.

بهبود گوارش

هسته انبه خشک شده گزینه ای موثر برای مبارزه با اسیدیته است. این می تواند به بهبود گوارش کمک کند. از آنجایی که هسته انبه سرشار از فنول ها و ترکیبات فنولیک است که به عنوان آنتی اکسیدانی خوب شناخته می شوند، این محصول می تواند به بهبود گوارش کمک کند.

سلامت دهان و دندان

پودر مخصوص دندان که با استفاده از هسته انبه آماده می شود گزینه خوبی برای تقویت سلامت دندان ها است. مقداری پودر هسته انبه را کف دست خود ریخته و آن را مرطوب کنید، سپس مسواک خود را به آن آغشته کنید. مسواک زدن با پودر هسته انبه می تواند به حفظ سلامت دندان ها و پیشگیری از پوسیدگی آنها کمک کند.

دیابت

هسته انبه می تواند به کاهش سطوح قند خون انسان کمک کند و از این رو در درمان دیابت موثر عمل می کند. هسته انبه به تغییر آنزیم هایی در روده و کبد کمک می کند، از این رو، آنها گلوکز کمتری جذب می کنند. به واسطه کاهش جذب گلوکز، قند خون نیز کاهش می یابد. همچنین، هسته انبه به کاهش چربی، وزن بدن و اندازه دور کمر نیز کمک می کند.

محافظت در برابر آکنه

استفاده از هسته انبه به عنوان یک لایه بردار پوست می تواند به از بین بردن آکنه کمک کند. هسته انبه، پس از خشک شدن آسیاب شده و به پودر تبدیل می شود. این پودر را با آب گوجه فرنگی تازه ترکیب کرده تا یک خمیر شکل بگیرد و آن را روی صورت قرار داده و اجازه دهید برای چند دقیقه به همان حالت باقی بماند. سپس، به آرامی پوست صورت را ماساژ داده و با آب شستشو دهید. این خمیر به باز شدن منافذ پوست، لایه برداری پوست و همچنین بهبود جوش های سرسیاه، آکنه، و انواع دیگر جوش ها کمک می کند. همچنین، این ترکیب از قرمزی پوست پیشگیری می کند. این محصول لایه بردار ملایم را می توانید روزانه استفاده کنید.

مقابله با مشکلات گلو

پودر هسته انبه می تواند در درمان التهاب گلو و سرفه موثر عمل کند. از این محصول به عنوان درمانی خانگی برای دیفتری استفاده می شود. مقداری پودر انبه را در آب ولرم ریخته و از آن برای غرغره کردن استفاده کنید.

درمان اسکوروی

پودر دانه انبه گزینه موثری برای درمان اسکوروی است. این پودر سرشار از ویتامین C است که به بهبود بیماری اسکوروی کمک می کند.

مقابله با اسهال

پودر هسته انبه برای درمان اسهال گزینه خوبی محسوب می شود. مصرف پودر هسته انبه دو تا سه بار در روز می تواند به بهبود اسهال و دیسانتری (اسهال خونی) کمک کند. پودر هسته انبه با خشک کردن هسته انبه در برابر نور خورشید و سپس آسیاب کردن آن تهیه می شود. حدود یک تا دو گرم از پودر هسته انبه دوز مناسب مصرف روزانه است و برای کسب بهترین نتایج باید مقداری عسل همراه با آن مصرف شود.

تسکین درد نیش زنبور یا عقرب

خمیر تهیه شده از پودر هسته انبه و آب انبه تازه را می توانید روی محل نیش زنبور یا عقرب قرار دهید. این خمیر به تسکین درد ناشی از گزیدگی کمک می کند.

مقابله با چاقی

با بهبود گردش خون و کاهش سطوح کلسترول بد (LDL)، پودر هسته انبه به کاهش وزن و درمان چاقی که به واسطه سطوح بالای کلسترول در بدن شکل می گیرد، کمک می کند. پودر هسته انبه به افزایش سرعت سوخت و ساز بدن نیز کمک می کند.

بهبود کم خونی

افراد مبتلا به کم خونی ممکن است با سطوح پایین هموگلوبین در خون مواجه باشند که وظیفه انتقال اکسیژن را بر عهده دارد. کم خونی در زنان نسبت به مردان شایع‌تر است. از علائم این شرایط می توان به رنگ پریدگی پوست، خستگی و سرگیجه اشاره کرد. هسته انبه یکی از بهترین گزینه های غذایی برای مقابله با کم خونی است.

بهبود خشکی پوست

اگر با خشکی پوست مواجه هستید می توانید از کره هسته انبه برای بهبود این شرایط استفاده کنید. کره هسته انبه برای بهبود خشکی پوست، به ویژه در بخش های حساسی مانند پوست اطراف چشم ها، گونه ها و بخش های دیگر موثر عمل می کند.

همچنین، کره هسته انبه یک مرطوب کننده طبیعی برای پوست لب ها محسوب می شود. شما می توانید این محصول را به عنوان یک بالم پیش از خواب روی لب های خشک و کم آب خود بمالید. کره هسته انبه با احیای سلول های پوست، افزایش رطوبت و از بین بردن سلول های مرده پوست به بهبود شرایط آن کمک می کند. همچنین، کره هسته انبه به تسریع روند بهبودی پوست کمک می کند.

کلسترول

مصرف پودر هسته انبه می تواند به تقویت گردش خون کمک کند. این می تواند به کاهش سطوح کلسترول بد (LDL) در بدن کمک کند. همچنین، پودر هسته انبه به تنظیم سطوح قند خون در بدن کمک می کند. این یکی از بهترین و مهم‌ترین فواید هسته انبه است.

موارد استفاده سنتی و فواید دیگر هسته انبه

کره هسته انبه برای درمان اسهال، دایسنتری و معده درد استفاده می شود.

مصرف پودر هسته انبه می تواند به کنترل خونریزی بیش از حد و ترشحات سفید رنگ از واژن هنگام قاعدگی کمک کند.

کره هسته انبه همراه با یک قاشق عسل به عنوان درمانی خانگی برای بواسیر استفاده می شود.

از کره هسته انبه برای مراقبت از مو و پوست استفاده می شود.

کره هسته انبه در محصولات تجاری نرم کننده مو، کرم های صورت، صابون ها و لوسیون ها نیز استفاده می شود.

پودر هسته انبه به عنوان خمیردندان برای تقویت لثه ها و کمک به درمان مشکلات دندان، بوی بد دهان، و چرک دندان استفاده می شود.

هسته انبه به واسطه خواص جمع کننده خود به عنوان گزینه برای درمان اسهال مزمن استفاده می شود.

گفته شده است که میوه نارس انبه در درمان التهاب چشم و جوش ها و هسته آن در درمان آسم کاربرد دارد.

هسته انبه حاوی اسید گالیک زیاد است که در درمان خونریزی ناشی از بواسیر و خونریزی شدید در زمان قاعدگی موثر عمل می کند.

ترکیب پودر هسته انبه با باترمیلک و مصرف دو بار در روز آن به تسکین بواسیر و دیگر اختلالات این چنینی کمک می کند. مصرف ترکیب پودر هسته انبه با آب نیز می تواند به بهبود خونریزی شدید در زمان قاعدگی کمک کند.

مصرف متعادل هسته انبه می تواند به کاهش خطر مشکلات مرتبط با قلب و پرفشاری خون کمک کند.

چگونه استفاده کنیم

پودر هسته انبه به بهبود عطر و طعم بسیاری از غذاها، به ویژه میان وعده ها کمک می کند. شما می توانید این پودر را به دستورالعمل های غذایی مختلف اضافه کنید.

برای تهیه کره هسته انبه نیز می توانید چند هسته میوه رسیده انبه را جمع کرده و در محلی گرم و خشک نگهداری کنید تا به طور کامل خشک شوند. زمانی که پوسته بیرونی هسته خشک و بخش داخلی آن پوچ و شکننده شد می توانید مغز درون هسته را خارج کنید و در یک ظرف بریزید. مغزهای خشک شده هسته انبه را پودر کرده و با مقداری آب مخلوط کنید. آب را کم کم اضافه کنید تا یک خمیر شکل بگیرد. به این خمیر کره هسته انبه گفته می شود.

ارزش غذایی هسته انبه

 

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 صفحه بعد